Vragen of opmerkingen, stel ze ons!

Contactgegevens

Join & Jump

Join & Jump

Grasheuvel ?

2450 Meerhout

+32(0)496 71 80 13

BE0550.552.???

Huurvoorwaarden

➢ De huurder heeft de voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord bij het indienen van de reservatie aanvraag.
➢ De reservatie is enkel geldig als deze door ons werd bevestigd.
➢ De levering is gratis binnen 10 km rond Meerhout, buiten deze zone vragen wij een vergoeding van €0.55/km.(heen&terug)
➢ Bij leveren van het feestmateriaal worden deze goederen door de huurder gecontroleerd op aantallen, juiste levering en of eventuele schade of slijtage waardoor gebruik niet mogelijk is.

➢Bij terug ophalen van de goederen worden deze terug gecontroleerd door de huurder .Bij eventueel verlies of ernstige schade wordt er een nota opgemaakt om de kosten te dekken. De huurder is verantwoordelijk voor de meerkost

➢ De huurder is volledig aansprakelijk voor diefstal of eventuele schade aan de gehuurde materialen. De huurder gaat er mee akkoord de artikelen te hebben ontvangen in goede staat. Bij het leveren kijkt de huurder na of alles klopt, thema, aantallen, stuks en de staat. zodat deze voldaan aan de gevraagde artiekelen die zij gereserveerd hebben.

➢ De huurder is verantwoordelijk voor de gehuurde goederen tijdens de hele verhuurperiode, en dient de goederen in dezelfde staat terug in te leveren aan de verhuurder.

➢ Alle schade anders dan normale slijtage, alsook eventuele reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik, of diefstal zal worden doorgerekend aan de huurder. Bij eventuele schade of defect tijdens de verhuur dient er onmiddellijk contact opgenomen te worden met de verhuurder op het nummer 0496/71.80.13 of 0495/84.06.35. 
➢ De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen van welke aard ook, of andere schadelijke gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de gehuurde materialen.
➢ De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet leveren of niet tijdig leveren van de gehuurde artikelen bij overmacht of een onopzettelijke fout door de verhuurder.
➢ Annuleren kan telefonisch tot 24 uur op voorhand enkel en alleen bij slecht weer, storm, wind of regenbuien. In alle andere gevallen dient er na de 24u voor aanvang 75% van het factuurbedrag betaald te worden.
➢ De verhuurder kan de verhuur ten alle tijden ongedaan maken bij extreme weersomstandigheden. Dit om de veiligheid te garanderen van uzelf.
➢ Bij levering dient er steeds iemand (+18) aanwezig te zijn om te gehuurde goederen in ontvangst te nemen en de betaling te voldoen. Bij de tent zijn dit 2 x +18 jaar helpers.
➢ Het springkasteel wordt door ons geplaatst en opgeruimd. Toch is een helpende hand altijd handig.
➢ Bij levering dient de huurder de huurprijs cash te betalen. Indien u via overschrijving wil betalen, laat het ons weten, wij bezorgen op voorhand de factuur. De factuur dient in dat geval betaald te zijn vóór de dag van levering.
➢ Springkastelen worden enkel op een zachte en gelijke ondergrond geplaatst (geen grind of kiezel). Bij klinkers of beton, gelieve dit te vermelden bij reservering (dit omwille van de verankering). Elektriciteitskabel dient door de huurder voorzien te worden tot aan de achterkant van het springkasteel.
➢ De motor van het springkasteel is bestand tegen regen, deze mag niet worden afgedekt terwijl hij in werking is, dit veroorzaakt oververhitting. De stekker nooit uittrekken terwijl er nog op het springkasteel gesprongen wordt. De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen om oververhitting te voorkomen.
➢ Bij plaatsing moet er steeds een vrije doorgang van minimum 1.20 m zijn om de goederen te vervoeren, indien dit door het huis moet, zijn wij niet aansprakelijk voor de schade die zich eventueel zou voordoen.
➢ Bij plaatsing moet er rondom het springkasteel/tent minimum 1.00 m ruimte voorzien zijn.
➢ Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen.

➢ Eénmaal geplaatst, mag het springkasteel/tent niet meer verplaatst worden.

➢ Bij hevige regen of storm, moet men het springkasteel aflaten en dubbel plooien en de stroom uitschakelen, indien dit niet wordt uitgevoerd, zal het water in het springkasteel dringen met schade tot gevolg. De huurder zal hierbij aansprakelijk worden gesteld voor de schade.
de tent laat men zoveel mogelijk dicht, zeker bij het niet aanwezig zijn is de tent volledig gesloten. 
➢ Het is verboden met schoenen, voedsel of scherpe voorwerpen, confetti het springkasteel te betreden. Ook volwassenen zijn niet toegelaten op het springkasteel.
volgt men deze richtlijnen niet, dient de huurder de volledige reparatiekost te betalen + het verlies van andere reservatie inkomsten. 

➢ Het is verboden om een Barbeque, ofyr, of andere die rook/geurschade kunnen veroorzaken in de tent te plaatsen. Zowel rook als brand gevaar. Voor het verwarmen gebruikt u geschikte verwarmers die niet tegen de tentzeilen kunnen komen(smelt gevaar)

*aanbevolen: terras hangers, ook beschikbaar bij ons. 

➢De tafels/stoelen worden door de huurder zelfs geplaatst, of tegen meerprijs door de verhuurder.

➢ De stretch hoezen dienen niet uitgewassen te worden, wel etens-/decoratie resten vrij! 

➢ Voor eventuele betwistingen of geschillen deze vallen onder het Belgische recht en bevoegdheid van de rechtbank van Turnhout.  

Informatie/opmerkingen

  


Gratis in meerhout -balen - mol - geel - laakdal - tessenderlo - ham geleverd